Vedete

Deea Maxer e îngrijorată pentru fiica ei, Maysa: "Erupţiile sunt pe tot corpul"

Deea Maxer e îngrijorată pentru fiica ei, Maysa: "Erupţiile sunt pe tot corpul" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Deea Maxer a născut în urmă cu trei luni o fetiţă perfect sănătoasă. Acum, micuţa se confruntă cu primele probleme. 

În luna octombrie, Deea Maxer a născut o fetiţă. A avut câteva complicaţii la naştere, dar cu ajutorul medicilor a trecut peste momentele neplăcute. Acum, fetiţa ei şi a lui Dinu Maxer creşte pe zi ce trece. Iată că întâmpină şi câteva probleme. Micuţa a contactat prima boală a copilăriei. A luat-o chiar de la fratele ei mai mare, Andreas. 

"Lui Andreas i~au trecut erupţiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frăţiorul ei, pentru că, nu~i aşa? Totul se împarte între fraţi. Slavă Domnului, pitica face o formă uşoară.

Erupţiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice.",  a scris Deea Maxer pe Facebook. 

Alături, Deea Maxer a încărcat şi o poză cu micuţa Maysa. Pare destul de vioaie, semn că mămica ei o tratează cât poate de bine. 

Deea Maxer a trecut prin aceleaşi chinuri ca şi Andreea Bălan. Acum nu mai poate avea copii

Deea Maxer a ţinut să îi mai dăruiască soţului său încă un urmaş, dar chinul prin care a trecut la naştere s-a lăsat cu urmări.

Deea Maxer a născut o în octombrie fetiţă, care a primit numele Maysa.

'Am avut complicaţii la naştere. Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operaţiei au fost nişte lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neaşteptată şi abia într-o oră şi jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină', a declarat Deea Maxer la Antena Stars.