Vedete

Deea şi Dinu Maxer nu mai au evenimente, dar şi-au mărit familia

Deea şi Dinu Maxer nu mai au evenimente, dar şi-au mărit familia

Deea şi Dinu Maxer le-au luat copiillor un bichon de toată frumuseţea. Luna s-a integrat rapid în peisaj.

”Ea este noua membră a familiei. Moş Nicolae ne~a făcut o mare bucurie.Aşteptăm sfaturi de creştere bebe- căţeluşă. Suntem fericiţi şi pregătiţi să ii oferim toată iubirea şi atenţia”, spune Deea Maxer.

Cei doi artişti recunosc că pandemia le-a afectat serios veniturile. Pentru prima oară no vor urca de Revelion pe scenă, dar timpul pe care îl petrec împreună le atenuează supărarea. “De Crăciun eram mereu acasă cu familiile. Acum nici cu ei nu ne vom întâlni, cu toţii ca de obicei, încercăm să îi protejăm şi să ne protejăm. În ceea ce priveşte petrecerea de Revelion, este primul an (din ultimii 15 ani) când nu urcăm pe scenă. E trist.

Luna decembrie nu era o lună plină de evenimente, pentru că nu cântăm colinde, chiar dacă Dinu a compus câteva, noi aveam alte proiecte cu alte genuri muzicale ce se pretau bine de Revelion. De obicei prezentam un eveniment toată noaptea în calitate de gazde, într-o locaţie, şi susţineam acolo două recitaluri sau în alţi ani aveam mai multe recitaluri în mai multe locaţii, maximum 6 într-o noapte. Aşa ne-am petrecut toate Revelioanele. Uneori despărţiţi, ca să putem onora toate cererile de spectacolele. Anul ăsta de Revelion vom fi acasă, cu copiii. E o premieră. Din fericire, în perioada asta Dinu a mai compus câte o piesă unor artişti, mai sunt şi drepturile de autor care există ca venituri (foarte mici, de altfel), plus câte un contract de imagine. Toate astea ne fac să supravieţuim”, povestesc ei pentru Click.

 

Modifică Setările