Lifestyle

Deea şi Dinu Maxer sărbătoresc 10 ani de căsnicie în America. Aşteaptă şi al doilea copil?

Deea şi Dinu Maxer sărbătoresc 10 ani de căsnicie în America. Aşteaptă şi al doilea copil? camera-retro icon Vezi galeria 28 poze

Vacanţă de cinci stele pentru unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi, care sărbătoreşte 10 ani de la nuntă. Iată ce minunăţii au văzut cei doi pe Coasta de Vest.

Deea şi Dinu Maxer au plecat într-una dintre cele mai dorite destinaţii, Statele Unite. Prima oprire a lor a fost în Los Angeles, unde s-au bucurat să vadă toate acele locuri pe care cei mai mulţi le văd doar la televizor: centrul L.A.-ului, cu vestitul bulevard al celebrităţilor Walk of Fame, cu impresionantul Dolby Theater, unde are loc anual gala decernării premiilor Oscar, cu Chinese Theater, locul unde starurile şi-au lăsat amprentele în ciment. Adică "prima zi dintr-o călătorie la care visezi toată viaţa", după cum spune însuşi Dinu Maxer.

Următoarele zile şi le-au petrecut în deşert, mai precis vizitând spectaculosul Grand Canyon şi legendarul Monument Valley, ţinutul indienilor Navajo.

"Îmi aminteam când urmăream la TV documentare despre locurile în care te-ai întoarce... iar Marele Canion ocupa prima poziţie! Astăzi am înţeles de ce!!! Filmările şi pozele nu pot descrie imensitatea şi multitudinea de forme de relief splendid colorate", ne mai spune artistul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monument Valey www.premiotravel.ro

A post shared by Dinu Maxer (@dinumaxer) on

Iar, de sus, imaginea de ansamblu a fost copleşitoare. "Cea mai intensă experienţă din excursia de pe coasta de vest a fost zborul deasupra lacului Powell şi a fluviului Colorado", explică Dinu.

Călătoria pe celebra arteră Route 66 nu putea rămâne nemarcată, astfel că Deea şi Dinu Maxer s-au oprit să imortalizeze momentul la Bagdad Cafe.

Desigur, cel mai flamboaiant punct din deşert rămâne Las Vegas, cu luminile sale colorate, cazinourile şi hotelurile cu design ameţitor şi cu tot acel tumult care-l face unic. Acolo, soţii Maxer s-au plimbat pe lângă versiunea americană a Turnului Eiffel, s-au oprit să admire jocul fântânilor de la Bellagio şi au urcat în Turnul Stratosphere, pentru a admira oraşul de la înălţime.

Iată câteva instantanee din această călătorie a soţilor Maxer în America, ce se vrea a fi o a doua lună de miere şi din care s-ar putea întoarce cu încă un membru al familiei - dacă e să le dăm crezare fanilor care cred că Deea este din nou însărcinată?! (vezi galeria foto)