News

Delia o ţine într-o continuă vacanţă. Ce destinaţie exotică a ales acum!

Delia o ţine într-o continuă vacanţă. Ce destinaţie exotică a ales acum! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Începutul de an a prins-o departe de România, într-o călătorie exotică în India şi Maldive. Contul său de Instagram a devenit un ghid pentru fanii care vor să-i calce pe urme în aceste destinaţii exotice, iar fotografiile cântăreţei, cu un peisaj fabulos, sunt superbe.

Toată luna ianuarie este rezervată pentru relaxare, descoperirea unor locuri noi şi bronzului, aşa că Delia a revenit în România doar pentru câteva zile, pentru a-şi onora evenimentele, după care a luat din nou avionul spre ţările calde. Destinaţiile de anul acesta a fost alese pe sprânceană, fix în Asia de Sud. De câteva zile, artista şi soţul său, Răzvan Munteanu, se distrează în Thailanda, vizitând diferite atracţii turistice cunoscute -oraşul pitoresc Chiang Rai, Insulele Phi Phi şi capitala Thailandei, Bangkok. Delia s-a fotografiat la Marele Palat şi a vizitat Floating Market, dar şi oraşul Karen Long Ne, loc în care a îmbrăcat haine tradiţionale şi şi-a accesorizat gâtul cu multe inele.

Ca de obicei, cântăreaţa şi-a ţinut prietenii virtuali la curent cu experienţele sale, aceştia fiind foarte implicaţi şi chiar recomandându-i divei câteva locuri drăguţe de vizitat.

Foto: Instagram