Muzica

Delia pleacă din România?

După ce două dintre piesele ei au înregistrat recorduri, artista a primit oferta de-a colabora cu mai câţiva producători internaţionali, ceea ce o va ţine mult timp departe de ţară. Prima destinaţie: Paris.

Delia devine cea mai importantă prezenţă feminină din industria muzicală şi showbiz-ul românesc. După ce a stabilit un record cu „Pe aripi de vânt” – prima piesă care a staţionat 21 de săptămâni pe locul 1 în topul MediaForest România de la înfiinţarea acestuia, Delia a doborât încă un record. „Cum ne noi”, single-ul pe care cântă alături de Carla’s Dreams, este prima piesă în limba română care depăşeşte 11 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună de la lansarea acesteia.

O performanţă care a adus-o în vizorul unor importanţi producători muzicali din Europa, care au şi invitat-o la masa tratativelor.

De ieri, Delia se află împreună cu soţul ei, la Paris, unde va avea mai multe întâlniri de business, în cadrul în care ar putea bate palma cu producători care au lucrat cu mari artişti din lumea întreagă.

Deja, artistei i s-au propus mai multe piese în limba engleză, ce urmează a fi lansate în toate colţurile lumii.

Iar Parisul nu-i decât primul pas. Unele surse spun că Delia se va muta temporar la Londra, unde, de asemenea, urmează să semneze alte contracte.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările