Lifestyle

Demachiere uşoară şi eficientă! Îndepărtează chiar şi machiajul rezistent la apă

Demachiere uşoară şi eficientă! Îndepărtează chiar şi machiajul rezistent la apă

Îndepărtarea machiajului şi curăţarea în profunzime a tenului sunt aspecte pe care nu le poţi ignora din rutina zilnică. În acest sens, a fost creat un produs eficient de demachiere, care să lase tenul perfect curat, hidratat şi catifelat.

Nu Colour Waterproof Makeup Remover este ajutorul perfect în îndepărtarea machiajului rezistent la apă şi a celui de lungă durată de pe buze şi ochi. Şi, spre deosebire de alte produse agresive cu tenul, acest demachiant calmează pielea şi o lasă catifelată.

Cum se foloseşte? Graţie puterii bifazice, demachiantul Nu Colour Waterproof Makeup Remover îndepărtează urmele de machiaj şi reziduurile. E de ajuns amestecarea stratului de ulei, care dizolvă machiajul, cu cel de apă, care îndepărtează impurităţile.

Motive pentru a-l îndrăgi: ideal pentru zonele sensibile ale feţii, precum ochii ori buzele; nu lasă reziduuri grase; nu conţine parfum, aşadar este ideal pentru tenul sensibil; este testat oftalmologic, fiind ideal chiar şi pentru persoanele care poartă lentile de contact.

Bonus: îl poţi lua în călătorii! Graţie formulei de 100 de ml, Nu Colour Waterproof Makeup Remover te poate însoţi oriunde în lume, oferindu-ţi o îngrijire a tenului eficientă şi rapidă.