Fashion

Demi Lovato, în creaţia unui designer român FOTO&VIDEO

Demi Lovato, în creaţia unui designer român FOTO&VIDEO

Tânăra cântăreaţă a ales pentru apariţia din emisiunea lui Ellen DeGeneres un costum în dungi, creaţie 100% românească.

Demi Lovato a fost invitată la The Ellen DeGeneres Show pentru a vorbi despre documentarul realizat despre viaţa ei, care va fi lansat în curând pe YouTube. În acest film, Demi Lovato vorbeşte despre toate problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, de la dependenţa de droguri până la diagonsticul de bipolaritate şi lupta cu kilogramele în plus. În cadrul show-ului, Demi Lovato a cântat şi cel mai recent hit al ei, “Sorry Not Sorry”.

Artista şi-a făcut apariţia în emisiunea The Ellen DeGeneres Show într-un costum alb cu dungi negre, cu umeri supradimensionaţi şi pantaloni oversized, acesta fiind al doilea imprimeu introdus în colecţia STYLAND după imprimeul ce imită denimul, realizat pe mătase naturală.

De look-ul lui Demi Lovato se ocupă acum stilistul Law Roach, apreciat ca fiind cel mai bun stilist din Statele Unite la ora actuală. Acesta a accesorizat costumul STYLAND cu pantofi Giuseppe Zanotti şi un top T by Alexander Wang. Law Roach a cunoscut celebritatea după ce a reuşit să o transforme pe Celine Dion în fashion icon.

În ultimele luni, creaţiile brandului vestimentar românesc au fost purtate de Eva Longoria, Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, celebrităţile alegând costumul croit impecabil, extrem de feminin şi elegant, la evenimentele speciale de zi sau de seară.

Costumul STYLAND a devenit, în ultimul an, şi preferatul femeilor din România care îşi doresc eleganţă atemporală şi piese vestimentare care sunt şi vor fi tot timpul actuale, mai presus de trendurile pasagere ale momentului.

Comentarii

Articole asemănătoare

Kat sau Katy?

Sondaje

Kat sau Katy?

Staruri bune de plată!

News

Staruri bune de plată!

Modifică Setările