News

Demi Lovato primit un ultimatum. Ori merge la ”rehab”, ori e lăsată de izbelişte

Demi Lovato primit un ultimatum. Ori merge la ”rehab”, ori e lăsată de izbelişte

Demi Lovato (ddlovato / 21.02.2018): "Can't go wrong with a pink @fabletics outfit #Demi4Fabletics" Supplied by Instagram.com/face to face

Potrivit celor mai recente informaţii, starea de sănătate a lui Demi Lovato s-a stabilizat, iar artista va fi externată din spital chiar săptămâna aceasta. Totuşi, se pare că aceasta nu se va duce acasă, căci apropiaţii au pus piciorul în prag şi o trimit într-o clinică de reabilitare. Demi Lovato, trimisă la o clinică de reabilitare Surse din jurul artistei spun că apropiaţii ei, dar şi persoane din echipa ei, îi dau un ultimatum artistei. Aceştia îi cer ca la externarea din spital să se ducă într-un centru de reabilitare pentru a reajunge în controlul vieţii ei.

Aceştia spun că viaţa artistei a fost în derivă în ultimele luni şi că ultima sperietură i-a făcut să se teamă pentru viaţa ei. ”Ea ar putea fi, şi nu vreau să fie în timp ce eu veghez asupra ei”, ar fi spus un apropiat de-al ei.

Aşadar, planul este ca după externarea din spital să aleagă o clinică de reabilitare, specializată pe dependenţa de droguri, şi să stea acolo până o să se simtă puternică şi stabilă. Chipurile, artista n-ar zice nu, dat fiind faptul că experienţa a speriat-o suficient de tare.

Citeşte şi Starea de sănătate a lui Demi Lovato s-a înrăutăţit

Amintim că, săptămâna trecută, Demi Lovato a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău în propria locuinţă. Potrivit presei de peste hotare, artista ar fi luat o supradoză de droguri şi a fost în stare de inconştienţă timp de mai multe minute.

Modifică Setările