News

Demi Moore, de nerecunoscut la o prezentare de modă. A exagerat cu intervenţiile estetice la faţă?

Demi Moore, de nerecunoscut la o prezentare de modă. A exagerat cu intervenţiile estetice la faţă? camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Are 58 de ani! Actriţa Demi Moore pare că nu îşi recunoaşte vârsta şi îşi doreşte să arate ca în tinereţe. A exagerat acum cu operaţiile şi intervenţiile estetice?

În urmă cu aproximativ doi ani de zile se zvonea că Demi Moore a investit peste 300.000 de dolari în intervenţiile estetice. Actriţa se bucura şi atunci de o siluetă de invidiat şi un chip fără riduri. 

Desigur, ”de vină” ar fi operaţiile estetice, peste 40 la număr, pe care actriţa şi le-ar fi făcut în de-a lungul ultimilor 20 de ani de viaţă. Şi pe care nu le recunoaşte nici chip, menţionând doar că aspectul ei fizic se datorează stilului de viaţă sănătos pe care îl are, actriţa fiind vegetariană de mulţi ani.

Ei bine, iată că acum, la 58 de ani, Demi Moore nu mai seamănă deloc cu femeia de altădată. Ce s-a întâmplat cu chipul ei? Actriţa a urcat pe podium şi a defilat recent pentru casa de modă Fendi colecţia Spring Summer 2021. 

Nu felul în care a fost îmbrăcată a impresionat, ci faţa ei care...e transformată major. Are pomeţii mult mai pronunţaţi, pare că şi-a ridicat cumva obrajii. De asemenea, şi buzele au o formă foarte diferită, sunt mult mai mari.

Mulţi dintre fanii ei au remarcat apariţia, dar şi schimbarea actriţei şi au reacţionat pe reţelele de socializare: ”Nu pot să cred că asta este Demi Moore”. ”Nu aş fi crezut că este Demi Moore dacă nu aş fi văzut titlul”, ”Este vorba de nişte fillere proaste sau de cel mai urât contur? Faţa ei pur şi simplu nu arată bine” ”Ce naiba şi-a făcut Demi moore la faţă?”

 

Demi Moore a negat mereu că ar avea operaţii sau intervenţii estetice la nivelul feţei sau la nivelul corpului.

 

Foto: Profimedia

Modifică Setările