Gossip

Demi Moore: fiicele vor ordin de restricţie împotriva ei

de admin

Relaţia actriţei cu cele trei fiice ale sale se pare că s-a deteriorat într-atât încât acestea vor să ceară un ordin de restricţie împotriva ei. Împotriva propriei lor mame?

Pare şocant, dar o sursă apropiată familiei a declarat că Rumer, Scout şi Tallulah sunt de-a dreptul hărţuite de Demi. Asta după ce, în urmă cu două săptămâni, cele trei au decis să rupă legătura cu mama lor, relaţia acestora atingând un punct maxim de criză după numeroasele certuri din ultima vreme. "De când s-a despărţit de Kutcher, Demi a fost răvăşită. Iar fetele i-au fost alături tot timpul, inclusiv cât a stat la clinica de reabilitare. Dar acum pur şi simplu au ajuns la capătul răbdării cu ea şi simt nevoia unei pauze. Demi e în continuare neajutorată şi are mereu nevoie de atenţie, iar fiicele ei pur şi simplu au obosit cu acest comportament al ei, pentru că-şi doresc şi ele o mamă - nu o soră mai mică", explica atunci un apropiat de-ai familiei.

Aşa se face că, în ultima vreme, disperată, Demi a încercat să reia legătura cu fetele sale. "Rumer, Scout şi Tallulah se gândesc foarte serios să ceară un ordin de restricţie împotriva lui Demi pentru a o opri să le mai caute atât de insistent", a povestit acum sursa. "I-au explicat clar acum câteva săptămâni că trec printr-o perioadă în care nu mai vor să vorbească cu ea, dar ea n-a înţeles. Demi le sună non-stop şi le trimite mesaje în care le imploră să se împace, iar fetele s-au săturat". Poate că Demi este în continuare o epavă emoţională - dar nu exagerează fetele cu această reacţie? N-ar trebui, oare, să facă un efort pentru a-şi susţine în continuare mama? "Nu poţi obţine un ordin de restricţie împotriva mamei tale pentru că te sună!", a explicat, pe bună dreptate, un expert în probleme legale, pentru Daily Mail.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările