News

Demi Moore, goală complet la 56 de ani! Iată cum s-a lăsat fotografiată

Demi Moore, goală complet la 56 de ani! Iată cum s-a lăsat fotografiată

A fost una dintre cele mai apreciate actriţe din lume, cu o carieră de zeci de ani, însă a fost considerată şi una dintre cele mai frumoase vedete, fiind căsătorită, de-a lungul timpului, cu Freddy Moore, Bruce Willis şi Ashton Kutcher.

Ajunsă la 56 de ani, Demi Moore surprinde pe toată lumea cu deciziile luate, reuşind totodată să atragă toată atenţia asupra ei. Odată cu lansarea cărţii „Inside Out, actriţa a dezvăluit că, imediat după ce a început relaţia cu Ashton Kutcher, a rămas gravidă şi urma să nască o fetiţă, Chaplin Ray, însă în luna a şasea de sarcină a făcut avort spotan.

În carte, Demi Moore a mai afirmat că a avut probleme cu drogurile şi cu alcoolul şi că a ajuns într-o clinică de dezintoxicare, dar şi că a fost violată atunci când avea 15 ani.

Pentru a-şi promova cartea cât mai bine, actriţa va apărea goală complet în numărul din octombrie al revistei Harper’s Bazaar din SUA, anunţând acest lucru prin intermediul paginii ei de Instagram, acolo unde a postat coperta revistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on