News

Demi Moore, internată de urgenţă

de admin

Ieri seară, actriţa a fost dusă cu ambulanţa la spital, în urma unui apel de urgenţă la 911 făcut din locuinţa ei la ora 23.00. Ce i s-a întâmplat vedetei care, în ultimele săptămâni, a şocat lumea cu lookul său tot mai fragil?

Purtătorul de cuvânt al lui Demi a explicat că aceasta a fost internată ca să poată primi "asistenţă profesională împotriva stresului ce a afectat-o în ultimele luni". "Din cauza acestui stres, Demi a decis să caute ajutor profesionist pentru a se trata de epuizare şi a-şi îmbunătătţi starea generală de sănătate", a declarat acelaşi purtător de cuvânt. Mai exact, pentru a se trata de epuizare fizică şi nervoasă, din cauza divorţului de Ashton Kutcher, care a aruncat-o în depresie şi anorexie. Site-ul E! adaugă acestui tablou detaliul că Demi, care se afla aseară împreună cu o prietenă, a început să tremure foarte tare, să sufere chiar nişte spasme puternice.

Site-ul TMZ vine, însă, cu o ipoteză mai nefericită: Demi s-ar trata pentru a scăpa de consumul de droguri la care a împins-o suferinţa provocată de infidelitatea lui Ashton. Şi dacă tot i-am pomenit din nou numele, ce face starul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" în tot acest timp? Se distrează de minune prin Sao Paulo (Brazilia), unde a fost pozat la o bere cu prietenii. Purtătorul de cuvânt al lui Demi a refuzat să comenteze informaţiile vehiculate de TMZ, despre presupusul "abuz de substanţe" al vedetei (în foto alături de fiica sa, Rumer).

Foto: Daily Mail