News

Demi Moore la 54 de ani, mai seducătoare decât fiicele sale

Demi Moore la 54 de ani, mai seducătoare decât fiicele sale

attends Alice + Olivia By Stacey Bendet - fashion show during September 2017 - New York Fashion Week: The Shows at Gallery 2, Skylight Clarkson Sq on September 12, 2017 in New York City.

N-am mai văzut-o pe Demi Moore de ceva timp, dar ultima ei apariţie ne arată că atriţa este cât se poate de OK şi, din nou, incredibil de tânără la cei 54 de ani ai săi.

Ei bine, la prezentarea de modă Alice + Olivia By Stacey Bendet din cadrul New York Fashion Week, care a avut loc ieri, actriţa a arătat destul de tânără pentru a fi considerată sora celor trei fiice ale sale, Rumer,  Tallulah şi Scout, şi nu mama lor.

Demi Moore şi fiica sa, Tallulah

Demi a fost fotografiată alături de fiica sa cea mică, Tallulah, de 23 de ani, privind prezentarea de modă de pe rândul din faţă, iar actriţa a fost numai zâmbete.

Actriţa şi-a purtat părul lung şi drept, aşa cum o face de-o viaţă, a apelat la un machiaj minimalist şi a purtat o ţinută alcătuită dintr-o bluză boho albă şi o pereche de pantaloni negri. Simplu şi elegant.

Demi, alături de Scout şi Tallulah (centru)

Fiica ei cea mică, Tallulah, a arătat deosebit de tineresc în rochiţa ei scurtă, înflorată, la care a accesorizat o pereche de sandale din satin.

Scout, în vârstă de 26 de ani, a purtat un compleu cu pantaloni şi bluză din paiete, într-o nuanţă închisă de kaki.

Voi ce credeţi: a arătat mama Demi mai bine decât fiicele ei?

Foto: Getty Images

Modifică Setările