News

Demi Moore, la 56 de ani: 3 căsnicii, o siluetă de balerină şi multe operaţii estetice

Demi Moore, la 56 de ani: 3 căsnicii, o siluetă de balerină şi multe operaţii estetice camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, având în palmaresul său zeci de roluri de succes şi două nominalizări la Globurile de Aur.

Zilele trecute, Demi Moore a împlinit 56 de ani, vârstă care o găseşte fără niciun partener amoros, dar împlinită sufleteşte şi mai tânără ca oricând. Da, celebra actriţă arată încă de milioane, bucurându-se de o siluetă silfidă, ca de balerină, şi de un chip fără riduri, ca de bebeluş.

Desigur, ”de vină” ar fi operaţiile estetice, peste 40 la număr, pe care actriţa şi le-ar fi făcut în de-a lungul ultimilor 20 de ani de viaţă. Şi pe care nu le recunoaşte nici chip, menţionând doar că aspectul ei fizic se datorează stilului de viaţă sănătos pe care îl are, actriţa fiind vegetariană de mulţi ani.

Up to date

Deşi n-a mai apărut de foarte mult timp pe micile ecrane ori în vreun rol notabil, Demi Moore nu vrea să părăsească lumina reflectoarelor. Ea mai apare la evenimente de la Hollywood şi e prezentă pe reţelele de socializare.

Recent, fiica ei mare a mărturisit că mama sa şi-a făcut cont pe Instagram, undea încearcă să le arate fanilor ei inside-uri din viaţa ei de zi cu zi. Amuzantă cum o ştim, Demi îşi pozează căţeii ori lectura şi împărtăşeşte cu internauţii sfaturi despre trăit armonios şi sănătos.

Iubirile lui Demi Moore

Viaţa amoroasă n-a cunoscut prea mult timp stabilitate. Asemenea mamei sale care a avut relaţii amoroase eşuate, Demi Moore a trecut prin trei mariaje. Primul a avut loc în 1980, când Demi avea doar 18 ani. Pe atunci, ea l-a cunoscut pe Freddy Moore cu care a fost căsătorită patru ani, dar de care a divorţat pentru Emilio Estevez, cu care s-a şi logodit.

Nici cu acesta n-a durat relaţia, căci Demi s-a îndrăgostit nebuneşte de Bruce Willis. Timp de 11 ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, devenind între timp părinţi a trei fetiţe. Nici mariajul lor n-a durat, Demi şi Bruce ajungând la divorţ în 2000.

Ulterior, Demi ajungea în braţele mai tânărului Ashton Kutcher, cu care a sfârşit prin a păşi spre altar, deşi nimeni nu dădea vreo şansă relaţiei lor. Nunta s-a desfăşurat în faţa celor trei fete ale ei şi ale fostului soţ, Bruce Willis, cu care rămăsese într-o relaţie ideală de prietenie. În noiembrie 2011, sătulă de infidelităţi, Demi iniţia procedurile de divorţ. Tocmai doi ani mai târziu, Ashton şi Demi îşi recâştigau libertatea.