Lifestyle

Demi Moore, plimbare romantică prin Veneţia cu un tinerel misterios

Demi Moore, plimbare romantică prin Veneţia cu un tinerel misterios camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Demi Moore a avut parte de o zi superbă, la pas prin Veneţia, însoţită de un bărbat misterios.

Celebra actriţă a fost fotografiată sâmbătă în Veneţia, alături de un tânăr a cărei identitate nu este cunoscută.

Demi a fost o apariţie, ca de obicei. La 58 de ani se află într-o formă fizică de zile mari. A ales o pereche de pantaloni scurţi care îi flatau silueta adolescentină, părul lung şi întins, dar şi ochelari de soare. Vedeta s-a simţit grozav, adeseori fiind surprinsă râzând cu gura până la urechi.

Tânărul blond alături de care s-a plimbat era şi el îmbrăcat casual, într-o ţinută estivală, deschisă la culoare. Cei doi au luat prânzul în romanticul oraş, iar tânărul o privea cu mare interes pe celebra actriţă.

Demi a fost des văzută prin Europa anul acesta. În Grecia a petrecut un superb concediu alături de fetele sale, dar şi de căţelul familiei.

Actriţa este implicată într-o afacere cu costume de baie, pentru care ea însăşi a pozat. Îşi implică fetele activ în business, considerând că acesta este un lucru foarte important. De asemenea, reuşeşte să arate foarte bine, ca o puştoaică, deşi peste doi ani schimbă prefixul, va împlini 60 de ani. Are câteva trucuri care o ajută să rămână fit. Vezi AICI care.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările