Vedete

Denis Ştefan, infectat cu coronavirus. Soţia sa Cristina a dezvăluit: "A avut febră, frisoane, dureri musculare"

Denis Ştefan, infectat cu coronavirus. Soţia sa Cristina a dezvăluit: "A avut febră, frisoane, dureri musculare" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Şi el e infectat cu noul virus! Denis Ştefan a fost testat pozitiv cu coronavirus Şi el şi soţia au făcut declaraţii. 

A făcut testul, iar rezultatul a fost pozitiv. Cristina a anunţat că Denis Ştefan are coronavirus!

"Buna tuturor! Voiam sa aflati de la noi, Denis a fost testat pozitiv COVID 19. La primele simptome pe care le-a avut: febra, frisoane si dureri musculare am mers amandoi sa ne testam. Testul meu a iesit negativ, iar al lui pozitiv. Ne-am izolat la domiciliu si urmam sfaturile medicului de familie. Ne simtim bine si incercam sa ramanem optimisti! Sanatate tuturor! Purtati masca si aveti grija de voi! 🙏🏻✌🏻❤️", a scris Cristina pe Instagram în dreptul unei fotografii cu ea şi Denis.

Denis Ştefan, primele declaraţii după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Actorul a făcut şi el declaraţii în mediul online şi îi îndeamnă pe toţi să se protejeze. "Pe scurt , am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasa, izolati, imi iau medicamentele , am avut febra, dar acum sunt bine.Pentru conspirationisti, am pus si buletinul de analiza😜 Sa ne protejam, fara panica, dar aveti grija de voi❤️", este mesajul transmis de Denis Ştefan.

Foto: facebook

Modifică Setările