News

Denisa şi Adrian de la „Insula iubirii“ se pregătesc să devină părinţi? Concurenta face lumină în acest caz

Denisa şi Adrian de la „Insula iubirii“ se pregătesc să devină părinţi? Concurenta face lumină în acest caz

În cel de-al 5-lea sezon „Insula iubirii“, care este în desfăşurare la Antena 1, unul dintre concurenţi a reuşit să bată un record greu de egalat: a căzut în ispită la doar câteva ore după ce a ajuns în Thailanda.

Adrian şi Denisa au ajuns în show-ul de la Antena 1 ca un cuplu bine sudat, însă relaţia lor s-a destrămat în mai puţin de 24 de ore, după ce concurentul a fost vrăjit de Maria. Deşi Denisa a afirmat la „Insula iubirii“ că nu mai formează un cuplu cu Adrian, se pare că în mediul online au apărut informaţii potrivit cărora cei doi ar fi în continuare împreună.

Mai mult decât atât, despre Denisa s-a spus că ar fi însărcinată, zvonul fiind distribuit în grupurile de pe Facebook dedicate fanilor „Insula iubirii“ de o vecină a tinerei, care a afirmat că Denisa şi Adrian se pregătesc să devină părinţi.

Concurenta de la „Insula iubirii“ face lumină în acest caz şi anunţă pe Instagram că nu este însărcinată, dar nu dezvăluie dacă mai este sau nu împreună cu Adrian. „Am tot văzut comentarii cum că aş fi însărcinată în 7-8 luni. Nu sunt însărcinată şi nici nu plănuiesc să fiu în viitorul apropiat“, a scris Denisa pe celebra reţea de socializare.

Modifică Setările