Vedete

Denisa Tănase (Bambi) va ajunge a doua oară la altar. Uite cine i-a oferit inelul de logodnă

Denisa Tănase (Bambi) va ajunge a doua oară la altar. Uite cine i-a oferit inelul de logodnă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

După divorţul de medicul Cornel Brotac, cea mai mare dintre surorile din trupa Bambi se visează din nou mireasă, dar şi mamă.

Denisa Tănase (32) şi noul său partener de viaţă, omul de afaceri Mircea Brânzei, au hotărât să facă pasul cel mare în noiembrie anul trecut. Artista a primit inelul de logodnă după un an de iubire, pe o plajă din Seychelles.

”A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degraba pragmatici. Anul acesta mergem la Paris, într-o vacanţă în Oraşul Îndrăgostiţilor. Nunta o facem anul viitor. Sunt multe de pregătit, mai învăţam dansul mirilor până atunci”, a declarat Denisa pentru click.ro.

+

După divorţul din 2005 de medicul Cornel Brotac, cântăreaţa a rămas cu regretul că n-a avut copii. Dar iată că soarta i-a scos în cale un alt bărbat minunat, alături de care se vede şi mireasă, dar şi mamă.

Denisa Tănase şi Mircea Brânzei sunt parteneri în viaţa de zi cu zi, dar şi în afaceri. E de înţeles, deci, de ce nunta va avea loc abia anul viitor, amândoi fiind perfecţionişti. (vezi galeria foto)

Până atunci, însă, se lasă inspiraţi de nunţile prietenilor lor, ei participând la una dintre ele chiar zilele acestea.

Modifică Setările