News

Denise Richards şi-a dat fiica afară din casă. Sami, care este şi odrasla lui Charlie Sheen, face acuzaţii şocante

Denise Richards şi-a dat fiica afară din casă. Sami, care este şi odrasla lui Charlie Sheen, face acuzaţii şocante camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fiica cea mare a lui Charlie Sheen şi Denise Richards, Sami, ar fi făcut unele afirmaţii şocante prin intermediul contului ei de TikTok.

 

Fiica celor doi actori susţine că s-a mutat dintr-o „casă a iadului”. Tânăra de 17 ani a accesat aplicaţia de socializare pentru a împărtăşi un videoclip emoţionant despre care a scris: „Acum un an eram prinsă într-o gospodărie abuzivă, mă uram, îmi duceam zile fără să mănânc sau să dorm, era deprimant”.

Sami a împărtăşit apoi un alt videoclip - mai optimist – şi a scris. „În cele din urmă s-a mutat din casa infernului, a avut o trezire spirituală, are două pisici, e singură şi fericită, plină de dragoste de sine şi a abandonat liceul”.

Nu este clar în a cărui locuinţă locuia atunci, cu toate acestea, Sami a susţinut în iulie că mama ei a dat-o afară. O sursă a declarat „Denise a stabilit reguli normale, pe care orice părinte le-ar stabili”, iar Sami nu a vrut să le respecte”.

Între timp, Charlie nu a susţinut strategia Denisei. Au un mod diferit de creştere, aşa că Sami a decis să locuiască alături de tatăl ei.

Într-o declaraţie adresată OK !, Charlie - prin reprezentantul său Jeff Ballard - spune: „Sam e uimitore. O iubesc pe ea şi pe toţi copiii mei necondiţionat”. 

Charlie şi Denise s-au căsătorit în 2002, dar actriţa a cerut divorţul în timp ce ea era însărcinată în şase luni cu fiica lor cea mică, Lola, acum în vârstă de 16 ani. „Când am rămas însărcinată cu Lola, lucrurile au început să se schimbe rapid”, a spus Richards. „A fost o perioadă întunecată şi toxică”.

Actriţa, care a adoptat-o ​​pe fiica ei Eloise în 2011, s-a căsătorit cu Aaron Phyper în septembrie 2018. Charlie s-a căsătorit cu Brooke Mueller , alături de care i-a avut pe gemenii Max şi Bob , în vârstă de 12 ani , în 2008, dar divorţul a venit doi ani mai târziu.

Înainte de Richards şi Mueller, Charlie a mai fost căsătorit cu Donna Peele în anii '90. Este, de asemenea, tată pentru Cassandra Estevez , pe care a întâmpinat-o în 1984, alături de iubita sa din liceu, Paula Speert .

În 2011, fostul actor, care a divorţat de trei ori, şi-a exprimat decizia de a no se căsători din nou.  "De ce m-aş căsători? Aceea bucată de hârtie doar înrăutăţeşte lucrurile", a spus el la acea vreme. "Acele relaţii, erau destul de bune înainte de căsătorie. Apoi se întâmplă ceva".

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările