Vedete

Denise Richards, tânără cu orice preţ. La 49 de ani, are chipul împietrit din cauza operaţiilor estetice

Denise Richards, tânără cu orice preţ. La 49 de ani, are chipul împietrit din cauza operaţiilor estetice camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fosta nevastă a lui Charlie Sheen a fost o frumuseţe.

Chiar şi acum, la cei 49 de ani ai săi, nu este departe de etaloanele estetice, deşi frumuseţea actriţei este mai mult una de... plastic.

Cu toate acestea, frumoasa blondă n-a recunoscut niciodată pe şleau că ar apela la intervenţii estetice precum fillerele care întind tenul şi, prin urmare, şi ridurile. Denise susţine că acest lucru s-a întâmplat deoarece a pus ceva kilograme în plus, iar acest lucru a fost evident şi la nivelul feţei sale.

Cât despre Botox, Denise susţine că a apelat, într-o vreme, la el, dar nu s-a împăcat bine cu acest produs pentru frumuseţe, deşi actriţa recunoaşte că îi dădea un aspect mai odihnit tenului ei. 

Cu toate că Denise spune că îşi doreşte să îmbătrânească natural, chipul afişat în cele mai recente apariţii ale ei nu este de aceeaşi părere. Mama celor două fiice adolescente ale lui Charlie Sheen are un zâmbet care se chinuie să se contureze pe chipul împietrit al actriţei, ca să nu mai vorbim despre fruntea suspect de netedă a acesteia şi de liftingul evident de la nivelul pleoapelor superioare. 

Denise Richards a fost căsătorită cu Charlie Sheen din 2002 până în 2006, iar în urmă cu doi ani, actriţa a ajuns din nou la altar alături de actorul Aaron Phypers.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările