Vedete

Denise Rifai părăseşte Realitatea Plus. Care este motivul

Denise Rifai părăseşte Realitatea Plus. Care este motivul

Denise Rifai părăseşte postul Realitatea Plus. Prezentatoarea recunoaşte că a cântărit mult această decizie, care pare inevitabilă.

„Ştiu că mă aşteptaţi mâine seară să fim împreună la Legile Puterii. Mai ales acum, într-o astfel de situaţie când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum şi mai ales când se va încheia! Însă o să vă spun şi dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea şi este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist şi noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Şi aşa o sa rămân! Şi nu pot lucra ca profesionist şi om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranţă, l-ati remarcat şi dv'',spune Rifai.

Ea recunoaşte că lasă în urmă multe nostalgii. „Plec aşadar de la noua RealitateaPlus, dar cu acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulţumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica aşa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toţi anii aceştia,şa fost o insulă de independenţă jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiţii mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toţii, Acolo unde o să merg şi eu!

Ps. Stiţi ce nu pricep unii? Că presa nu se vinde. Se face!"

Iar eu sunt şi rămân jurnalist”, a fost mesajul postat de Denise Rifai pe Facebook.

 

Modifică Setările