News

Denise Rifai revine pe sticlă cu o nouă emisiune. Unde va putea fi văzută

Denise Rifai revine pe sticlă cu o nouă emisiune. Unde va putea fi văzută

 “40 de întrebări cu Denise Rifai” este emisiunea cu care cunoscuta jurnalistă va debuta la Kanal D şi care are la bază un format de succes.

Celebri, controversaţi, iubiţi, poate la un moment dat criticaţi, inspiraţionali pentru milioane de oameni, invitaţii de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” vor fi, astfel, faţă în faţă cu telespectatorii, într-un exerciţiu memorabil de sinceritate.

Sportivi, politicieni, cântăreţi, medici, oameni de televiziune, actori, toţi aceştia  vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia să afle lucruri nespuse până acum. “Am emoţii foarte mari şi îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, şi m-a convins să spun <Da!> imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune în grilă posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viaţă mea profesională,  însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeaşi Denise Rifai. Onestă,  mereu în căutarea adevărului în raport cu invitaţii mei, dar şi cu publicul pe care îl iubesc atât de mult şi de care îmi este foarte dor”, spune Denise.

 

Modifică Setările