News

Dennis Hopper obişnuia să bea zilnic câte 2l de rom şi 28 de beri. Cum ajunsese să alerge gol printr-o junglă, implorând poliţia mexicană să-l împuşte

Dennis Hopper obişnuia să bea zilnic câte 2l de rom şi 28 de beri. Cum ajunsese să alerge gol printr-o junglă, implorând poliţia mexicană să-l împuşte camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Întreaga viaţă a regretatului actor a fost controlată de consumul de alcool şi droguri în anii '80 şi, de-a lungul anilor, Hopper a fost foarte deschis în privinţa viciului care i-a grăbit sfârşitul şi l-a determinat să facă multe greşeli.

În 2009, adică cu numai un an înainte de-a se prăpădi, Dennis i-a spus lui Piers Morgan, în cadrul unui interviu publicat în revista GQ, că, în apogeul alcoolismului său, ajunsese să bea câte 2l de rom pe zi şi nu mai puţin de 28 de beri. Iar „cocktailul” său era completat de nelipsitele 3gr de cocaină prizate tot zi de zi.

Culmea e că starul hollywoodian ajunsese să se convingă că drogurile şi băutura îl făceau un actor mai bun şi că dependenţa sa nu l-a încurcat niciodată în carieră, dimpotrivă. Şi, din păcate, acesta a fost motivul şi pentru care nimeni nu i-a spus vreodată să înceteze să mai consume droguri şi alcool.

Întrebat de jurnalistul Morgan cum de mai trăia consumând o asemenea cantitate mare de băutură şi de cocaină, Hopper a răspuns: „Eeei, nu-i chiar aşa de greu precum pare! Dacă amesteci romul, aşa cum o făceam eu, îl poţi bea pe întreaga perioadă a zilei fără probleme. Şi, pentru că mi se făcea sete, mai dădeam pe gât şi câte o bere, două...”

Modifică Setările