Meghan & Harry

Dependent de ea! Prinţul Harry se teme că poate fi părăsit de Meghan, partenerul dominant din cuplul lor

Dependent de ea! Prinţul Harry se teme că poate fi părăsit de Meghan, partenerul dominant din cuplul lor camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu e nicio noutate faptul că în mariajul Prinţului Harry, Meghan Markle este, de fapt, cea care are ultimul cuvânt.

Dar când acest lucru este confirmat de un psiholog şi specialist în limbajul corpului, lucrurile devin cu atât mai interesante. Belivingbruce, un expert în limbajul corpului citat de The Daily Express a observat acest lucru în recenta apariţie publică a Ducilor de Sussex din New York, prima împreună de după naşterea lui Lilibet Diana.

În concepţia acestuia, Harry este partenerul submisiv, în timp ce Meghan este cea dominantă în cuplul lor. Bruce a comparat dimanica dintre Ducii de Sussex cu cea dintre cumnaţii lor, Prinţul William şi Kate Middleton, susţinând că cei din urmă arată ca nişte parteneri cu drepturi egale.

Cât despre faptul că Harry pare dominat de soţia lui mai în vârstă cu trei ani decât el, Bruce susţine că motivul acestei atitudini ar putea fi lipsa unei figuri materne în copilăria lui Harry, cel care şi-a pierdut mama la doar 12 ani.

“Este o mare posibilitate ca Meghan fiind partenerul mai în vârstă din cuplu, Harry să nu vrea să zdruncine barca, temându-se să nu fie părăsit aşa cum i s-a întâmplat în copilărie. Cred că motivul pentru care această relaţie merge este nevoia lui Harry de a fi condus de cineva”, susţine expertul.

Comentarii

Modifică Setările