Vedete

Descătuşarea lui Britney! A început să se dezbrace pe reţelele de socializare. Cum a pozat artista în plin război cu sora sa

Descătuşarea lui Britney! A început să se dezbrace pe reţelele de socializare. Cum a pozat artista în plin război cu sora sa camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Momentele dificile de familie prin care a trecut şi încă trece Britney Spears o schimbă de la o zi la alta.

Şi în ultimul timp, pe reţelele de socializare, Britney Spears afişează o imagine cu care fanii ei nu sunt obişnuiţi: aceea de vampă. Fetiţa cu codiţe se revoltă după atâtea controale ale vieţii sale şi îşi arată latura feminină: de artistă completă şi femeie sexy.

Britney a ales să se pozeze pe Instagram în sânii goi. A postat în weekend două fotografii extrem de sexy, într-un interval de mai puţin de 48 de ore.

Dacă în prima fotografie îşi acoperea sânii cu mâinile, apoi i-a lăsat liberi, apelând la ajutorul unor steluţe care să-i acopere zonele pe care reţelele de socializare le cenzurează.

Fanii săi au fost mai mult decât încântaţi de ipostazele sexy ale lui Britney.

Între timp, artista este într-un război declarat cu sora sa. Înainte de a se poza sexy, cântăreaţa postase un conţinut răutăcios la adresa surorii sale, pe care ulterior l-a şters.

În mai puţin de 24 de ore,  Jamie Lynn a scris: „Fie ca pacea Domnului să fie cu tine şi spiritul tău”.

Însă răspunsul lui Britney nu lasă loc de interpretări: ”Fie ca Domnul să aibă grijă de răutatea din tine şi s-o acopere cu bucurie.”

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările