Agenda

Descoperă noul tău mall online la câteva clickuri distanţă

Descoperă noul tău mall online la câteva clickuri distanţă

O singură căutare şi ai la dispoziţie branduri de renume internaţional şi designeri cunoscuţi în lumea modei la preţuri avantajoase pentru întreaga familie: de la articole pentru copii (ceasuri copii, îmbrăcăminte copii, jocuri şi jucării), haine damă şi bărbăteşti, până la articole IT&PC (telefoane mobile, tablete şi e-readere), dar şi decoratiuni pentru casă.

cashback

Intrând pe Shopzurus poţi accesa peste 100 de magazine prezente în acest moment pe site.

Primeşti înapoi o parte din banii cheltuiţi !

 Ceea ce ne-a convins la Shozurus, noul tău mall online, este faptul că pentru fiecare produs achiziţionat de la sutele de magazine online partenere, ţi se va returna un procent din suma plătită fără TVA, sub forma unui comision cashback. Află care sunt magazinele pentru care beneficiezi de comision accesând secţiunea Cashback.

Shopzurus te ajută nu doar să economiseşti timp, scutindu-te de alergătura prin magazine, mai ales după o zi lungă de lucru ci vine în întâmpinarea ta cu aplicaţia „Fii propriul tău designer”. Ai astfel ocazia să realizezi ţinuta potrivită ţie în doar 5 paşi, înainte de a face cumpărăturile. Iar, în secţiunea „Inspiră-te”, poţi să descoperi preferinţele celorlalţi utilizatori din comunitatea Shopzurus şi să compari preţurile produselor pe care le-ai ales astfel incat sa faci cele mai bune achiziţii.

Te vor încânta şi multitudinea de promoţii active ale magazinelor partenere şi astfel într-un mod rapid, util şi avantajos ai posibilitatea de a alege din peste 120.000 de produse listate, la care se adaugă zilnic alte 1.000. Sectiunea „Campanii” îţi poate fi de folos în acest sens, regăsind în cadrul ei reduceri semnificative, chiar şi de 50 % la brandurile preferate, la cărţi, accesorii sau aranjamente florale.

În procesul tău de cumpărare online, poţi deveni si tu partener Shopzurus. Pentru a beneficia de comisionele cashback, este necesar să urmezi paşii de mai jos:

  1. Crează-ţi un cont pe Shopzurus.ro şi loghează-te în contul tău de client
  2. Alege produsul pe care vrei sa îl cumperi sau intra direct pe magazinul partener din sectiunea Cashback . În cadrul acestei secţiuni poţi vizualiza toate magazinele partenere incluse în cadrul programului şi valoarea comisionului pentru produsele comercializate de către acestea.
  3. Apasă butonul “Vreau să cumpar” sau dă click pe butonul cu numele magazinului preferat din lista de comisioane.
  4. Vei fi direcţionat pe pagina magazinului online (partener Shopzurus) care comercializează produsul ales de tine
  5. În continuare vei parcurge paşii necesari efectuării unei cumpăraturi
  6. Indiferent ce doreşti să achiziţionezi de pe pagina magazinului online partener, prin accesarea acestuia din cadrul platformei Shopzurus, te asigurăm că vei primi comisionul aferent (cashback).
  7. Comisionul cashback se calculează prin aplicarea comisionului disponibil la suma aferentă comenzii tale fără TVA.
  8. În momentul acumulării unei sume minime de 100 lei, se poate solicita transferul acesteia.
  9. Mai multe informaţii şi detalii veţi găsi în Procedura aplicaţiei cashback

 Shopzurus este un loc virtual în care imaginaţia, simplitatea şi avantajele se reunesc la distanţă de câteva clickuri! Intră şi tu pe www.shopzurus.ro pentru a te convinge!