News

Deşi a zburat fără probleme cu MIG-ul, Roxana Ciuhulescu se teme să...

Deşi a zburat fără probleme cu MIG-ul, Roxana Ciuhulescu se teme să... camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E una dintre cele mai curajoase femei şi, pe lângă brevetul de pilot, conduce tiruri, face scufundări şi se aruncă cu paraşuta. Totuşi, există ceva ce îi produce un total disconfort şi stare de panică.

A fost pilot de raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane cu remorcă, elicoptere şi a zburat cu MIG-ul, însă are o fobie de care nu poate scăpa. Fetiţa ei, Ana, a dat-o de gol la filmările pentru emisiunea "Aici eu sunt vedeta" de la Antena 1.

“Mi-e rău de lift. Sunt claustrofobă. În lift mă ia cu transpiraţii, mi se înmoaie picioarele”, confirmă Roxana pentru show-ul TV prezentat de Cosmin Seleşi.

De asemenea, Ana şi Roxana vor povesti cum aceasta din urmă era să moară, cu ani în urmă, pe când se afla într-o vacanţă în Thailanda. Se întâmpla în larg, pe un vas, când a început o furtună cu valuri înalte de 10 metri.

“Atunci era să mor. Doi ani de zile n-am mai putut să fac baie în cada plină cu apă”, spune aceasta.

Ce mănâncă Roxana Ciuhulescu în miez de noapte, după ce dă buzna în frigider, dar şi ce alte obiceiuri ciudate are aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleşi.

Modifică Setările