Vedete

Deşi respectă distanţarea socială, Stephan Pelger tocmai şi-a făcut un nou prieten. Despre cine este vorba?

Deşi respectă distanţarea socială, Stephan Pelger tocmai şi-a făcut un nou prieten. Despre cine este vorba? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Creatorul de modă are parte de-o mare bucurie în această perioadă de grea încercare pentru toţi.

Stephan Pelger nu-şi va mai petrece, de-acum, perioada de izolare la domiciliu doar cu micul său Yorkshire. Şi asta pentru că, în plină pandemie de coronavirus, creatorul de modă tocmai şi-a făcut un nou prieten. Unul care, deşi nu vorbeşte, i-a umplut casa de bucurie.

"El este PEPSI ❤️noul membru al familiei Pelger!", spune Stephan Pelger despre blănosul care i-a cucerit inima.

"L-am cunoscut şi m-am îndrăgostit de el în prima secundă!!! ❤️ Pepsi a trecut, la numai cele 3 luni ale sale, prin iad! Detaliile sunt crunte şi revoltătoare, pozele vorbesc de la sine!!! Pe Pepsi l-am găsit văzând un post făcut despre asociaţia Kola Kariola care se ocupă de plasarea a sute de animale abandonate şi CityVet, unde Pepsi este tratat momentan şi este aproape sănătos, dar încă un pic speriat! Începând de săptămâna viitoare, va veni acasă, la mine şi la Pistike!!! Te iubim deja până la cer şi înapoi!!! Noi suntem the 3P (PELGER PISTIKE PEPSI)", spune Stephan Pelger, bucuros că locuinţa lui va fi şi mai plină de viaţă.

El este Pepsi, căţeluşul adoptat de Stephan Pelger.

Totodată, el îi încurajează şi pe alţii să facă acelaşi gest de bunătate. "Dacă doreşti să adopţi un animal abandonat, scrie direct asociaţiei şi te ajută să găseşti un suflet care are atâta nevoie de noi, şi încă o dată: ANIMALELE NU TRANSMIT COVID!". 

Cu Yorkshire+ul Pistike.

Modifică Setările