Lifestyle

Design urban, cu accente feminine! Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, îşi prezintă apartamentul din Bucureşti FOTO&VIDEO

Design urban, cu accente feminine! Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, îşi prezintă apartamentul din Bucureşti FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Fiica vedetei Pro TV le-a arătat fanilor internauţi cum şi-a amenajat spaţiul în care îşi petrece izolarea la domiciliu.

Alexia Eram are aproape 200.000 de urmăritori pe contul său de YouTube şi, într-un vlog postat recent, le-a prezentat fanilor săi apartamentul în care locuieşte în Bucureşti.

Revenită de la Londra, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, fiica Andreei Esca s-a autoizolat în apartamentul modern amenajat, în alb şi negru, pus la dispoziţie de părinţii săi. Tablourile mari, electrocasnicele de nouă generaţie şi accentele new-wave contribuie la atmosfera uber-cool a acestei locuinţe.

De la mica bucătărie eficient utilată la living-ul minimalist, dormitorul tip college-room şi apoi baia şi dressingul de mică divă, apartamentul se dovedeşte a fi o primă locuinţă perfectă pentru o tânără cu ambiţii mari.

De remarcat că, printre icon-urile preferate ale Alexiei Eram se află Marilyn Monroe, al cărei chip se regăseşte, în varianta tip Andy Warhol, în nu mai puţin de 3 tablouri!

Voi ce părere aveţi despre apartamentul Alexiei?

Comentarii

Modifică Setările