Fashion

Designer-ul Andra Ţurcanu dezvăluie trendurile rochiilor de mireasă pentru anul 2018

Designer-ul Andra Ţurcanu dezvăluie trendurile rochiilor de mireasă pentru anul 2018 camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Te pregăteşti de nuntă şi încă nu ţi-ai ales rochia albă? Iată care sunt sfaturile designerului pentru miresele din 2018.

Andra Ţurcanu dezvăluie care sunt tendinţele din 2018 de care orice mireasă ar trebui să ţină cont dacă îşi doreşte să aibă o rochie spectaculoasă: „Anul acesta, miresele tind să renunţe la croielile stufoase şi la rochiile de tipologie prinţesă, ceea ce mă bucură. Tendinţele merg spre volane ataşate în diverse feluri, ample, voluminoase, dar uşor de purtat. Rămânem în trend cu rochiile bijuterie, cu pietre şi pene, iar pentru miresele curajoase, ajunge în trend negrul care în contrast cu albul imaculat este spectaculos”, a declarat Andra Ţurcanu.

Designerul recomandă mireselor rochii în colori pudrate, de la roz aprins şi peach până la nuanţe soft de ivory, nude dar şi culori contrastante dacă se simt încrezătoare să poarte culori puternice. Noutăţile în ceea ce priveşte ţinutele mireselor din 2018 sunt excentrice, inspirate de jachetele motocicliştilor, croite cu mâneci detaşabile, pe lungimea midi şi chiar cu pantaloni scurţi.

"Anul acesta se menţin în trend fundele, dar pe negru. Fundele au avut mereu un loc important în rochiile de mireasă, însă anul acesta au fost plasate în zona umerilor şi ataşate pe rochii fără umeri. Croiala contrastrează cu accesoriile spectaculoase rămânând curată, dar modernă. Sunt în trend mânecile detaşabile, volanele în cascadă, mănuşile, jachetele şi blazerele. Salopetele şi rochiile scurte sunt în topul preferinţelor”, completează Andra Ţurcanu.

Fondatoarea brandului Loulou cu renume internaţional, Andra Ţurcanu a lansat deja colecţia rochiilor de mireasă pentru anul 2018, colecţie cu un nume special şi deloc întâmplător, Bride în Wonderland şi a povestit despre vedeta colecţiei: “Am văzut un joc format între o rochie scurtă şi trenă detaşabilă, astfel încât avem doi în unu. Practic, avem rochie lungă şi pe măsură ce petrecerea continuă, detaşăm trena şi rămânem într-o rochie scurtă care este uşor de purtat”, adaugă Andra Ţurcanu.

Modifică Setările