Red Carpet

Designerul Dorin Negrău a lansat o colecţie inspirată din Ţara Crişurilor în America, la New York Fashion Week

Designerul Dorin Negrău a lansat o colecţie inspirată din Ţara Crişurilor în America, la New York Fashion Week camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dorin Negrău este primul designer român care şi-a transmis online colecţia, “The Winds Blows,  la New York Fashion Week! Linia vestimentară abundă în motive tradiţionale româneşti din Ţara Crişurilor, din Bihor!

“Li s-a părut fantastic faptul că s-au transmis elemente culturale tradiţionale dintr-o altă parte a lumii. A fost bine primită şi colona sonoră, care este dată de piesa lui Connect-R, “Rude boy!” 

Pandemia nu l-a împiedicat pe Dorin Negrau să lucreze la colecţia pe care a prezentat-o la New York Fashion Week în perioada 11-16 septembrie. Astfel, Negrău îşi va face intrarea  într-un  nou  magazin  din  USA până la  finele  acestui an, dar va pregăti şi  colecţia de vară 2021. “Este prima dată când nu sunt fizic la New York Fashion Week. Am prezentat acolo o colecţie pe care am realizat-o special pentru America  încă de anul trecut şi care are un nume foarte interesant, “Bate vântul”, tradus în limba engleză prin “The Winds Blows’’.Au fost în jur de  40 de ţinute. Filmarea s-a făcut la Bucureşti, la Muzeul Satului, s-a lucrat cu modele din România şi am trimis filmuleţul realizat aici la New York, iar ei îl vor promova pe canalele lor", spune creatorul de modă.

 

 

Comentarii

Modifică Setările