Lifestyle

Designerul român de la Hollywood Lorena Sârbu vrea să deschidă o academie de tenis în România

Designerul român de la Hollywood Lorena Sârbu vrea să deschidă o academie de tenis în România camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Lorena Sârbu, designerul român stabilit la Los Angeles, a fost extrem de ocupată în perioada aceasta.

Pe lângă proiectele pe care le are în lumea modei, româncei îi ocupă extrem de mult timp academia de tenis pe care şi-a deschis-o în State, care sponsorizează tinerele talente şi lucrează cu cei mai mari antrenori din lumea tenisului, precum Brad Gilbert şi Taylor Fritz. Zilele trecute, Lorena Sârbu a fost prezentă la BNP Paribas Open,Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021, acolo unde şi-a susţinut fiul, pe Andrei Crabel, care a jucat extrem de bine şi s-a bucurat de un succes fulminant.

“Am avut o perioadă destul de aglomerată, pregătim multe proiecte frumoase cu Crabel Tenis, academia noastră de tenis. Fiul meu, Andrei, a obţinut rezultate bune şi a avut un succes foarte mare la Indian Wells, a fost hitter-ul de la sparring-ul BNBParibas Open, suntem foarte bucuroşi. A dat interviuri aici la televiziuni, o să fie foarte frumos!”, a declarat Lorena Sârbu pentru presa din România.

După turneul de la Indian Wells, Lorena Sârbu va vizita şi România, aici unde îşi doreşte să îşi promoveze academia de tenis. Lorena Sârbu este celebră în lumea modei din Cetatea Filmului, acolo unde a îmbrăcat celebrităţi precum Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko etc.

Comentarii

Modifică Setările