News

Despărţire cu cântec: What's Up şi Simina divorţează. ''S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani''

Despărţire cu cântec: What's Up şi Simina divorţează. ''S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani''

Se iubeau şi părea că vor rămâne o viaţă împreună, dar ceva s-a rupt. What's Up şi Simina au decis să lase în urmă toată povestea lor de dragoste şi să pornească pe drumuri separate. Cei doi se căsătoriseră în urmă cu trei ani, iar Andra şi Cătălin Măruţă le fuseseră naşi.

''Au fost 9 ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă. Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut. Ne aşteaptă o viaţă lungă în faţă, sper să-ţi găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca bărbat să-ţi ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiaţi, cunoştinţele, fanii şi haterii să nu ne întrebe nimic cel puţin o perioadă, avem nevoie să digerăm şi noi situaţia, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris What's Up pe pagina sa de Facebook. 

What's Up şi Simina formau o echipă şi pe plan profesional, pentru că el cânta, iar ea îi era manager. Se susţineau şi împărţeau totul. ''Ce m-aş face făra tine? Îţi multumesc din suflet pentru fiecare secundă în care alegi să te gândeşti la mine, la ce visez, la ce aberez, tu faci mereu ca totul să facă sens. Te iubesc şi îţi mulţumesc!’'', scria artistul pe Facebook cu ceva timp în urmă.

Modifică Setările