News

Despărţire neaşteptată! Monica Gabor a plecat din SUA şi a şters pozele cu Mr. Pink, bărbatul cu care a format un cuplu timp de un deceniu

Despărţire neaşteptată! Monica Gabor a plecat din SUA şi a şters pozele cu Mr. Pink, bărbatul cu care a format un cuplu timp de un deceniu camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Monica Gabor este plină de surprize. Nu ezită să o ia de la zero, ori de câte ori este nevoie.

Am putea vorbi acum de despărţirea momentului, întrucât nu mai este nicio urmă de Mr. Pink pe conturile ei de socializare. Care este explicaţia?

După vacanţa din Grecia alături de sora sa şi câteva prietene, Monica nu a revenit în SUA, aşa cum s-ar fi aşteptat oricine, ci s-a dus în Dubai, la sora sa, Ramona Gabor.

Surprinzător, Monica a ales să şteargă şi pozele în care apărea şi alături de fiul lui Mr Pink, băieţel cu care Irina părea să se înţeleagă foarte bine.

Toate sunt acum o amintire. Monica a mai dovedit că este capabilă să ia decizii foarte tranşante, la fel de brusc şi neaşteptat l-a părăsit şi pe Irinel Columbeanu, cu care are o fiică, pentru a începe o viaţă nouă în SUA, alături de magnatul Mr. Pink, care are o avere estimată la peste 2,7 miliarde de dolari.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările