News

Despărţire şoc! Andrei Ştefănescu a divorţat de Antonia, soţia lui. Cei doi făceau planuri pentru al doilea copil, dar au ajuns la separare: ''În vieţile noastre se aşterne liniştea''

Despărţire şoc! Andrei Ştefănescu a divorţat de Antonia, soţia lui. Cei doi făceau planuri pentru al doilea copil, dar au ajuns la separare: ''În vieţile noastre se aşterne liniştea''

Un alt divorţ răsunător zguduie showbiz-ul! Andrei Ştefănescu şi Antonia au pornit pe drumuri separate. Artistul şi soţia lui au divorţat la notar în urmă cu două luni, deşi ruptura s-a produs încă din vară. Cu toate astea, cei doi au preferat să păstreze tăcerea de dragul fiului lor.

Cei doi erau împreună de şapte ani. Despărţirea este una neaşteptată, având în vedere că cei doi aveau în plan un al doilea copil.

“Dragii noştri, dupa cum bine ştiţi, mereu am fost discreţi cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut şi acum. Din respect pentru voi am hotărât caă este momentul să vă informăm despre situaţia noastră, pentru a nu exista neînţelegeri. Dupa 7 ani de relaţie, o poveste frumoasă de dragoste şi o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărţi. În luna septembrie am finalizat divorţul la notar pe cale amiabilă şi am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan, şi nu numai.

Antonia şi Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic şi ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine şi fericit şi ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziţie departe de ochii şi părerile celor din jurul nostru, pentru binele şi liniştea noastră, cât şi a lui Ayan.
Stim că această decizie va uimi pe toata lumea care ne îndrăgeşte şi care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine şi ne intelegem foarte frumos în ciuda despărţirii noastre, lucrurile merg înainte la fel ca până acum.
Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele şi fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună şi că vom avea diferite activităţi împreună cu Ayan, familiile noastre şi prietenii nostri. În vieţile noastre se aşterne liniştea, de aceea va rugăm să respectaţi discretia cu care am parcurs lunile acestea.
Tot ce am avut de declarat, atât eu, cât şi Antonia, se află în aceste rânduri. Va mulţumim!", a scris artistul pe o reţea de socializare.

 

Comentarii

Modifică Setările