News

Despre el s-a scris că ar fi singurul copil biologic al lui Michael Jackson. Îi seamănă perfect şi a fost crescut de star

Despre el s-a scris că ar fi singurul copil biologic al lui Michael Jackson. Îi seamănă perfect şi a fost crescut de star camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prince, Paris şi Blanket sunt, oficial, copiii recunoscuţi de popstar. Totuşi, recent, fosta soţie a lui Michael Jackson a recunoscut că aceştia sunt concepuţi cu ajutorul unui donator anonim, nefiind, biologic vorbind, copiii lui Michael Jackson.

Există, însă, un băiat despre care s-a tot vorbit de-a lungul anilor că ar fi singurul copil biologic al starului. Omer Bhatti, în vârstă acum de 33 de ani, este presupusul copil al lui Michael Jackson, provenit dintr-o aventură cu Pia Bhatti, o angajată de-a popstarului.

Chipurile, Michael ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Pia, iar din amantlâcul lor ar fi rezultat Omer. Acesta din urmă a trăit, într-adevăr, timp de opt ani la ferma Neverland, sub atenta supraveghere a lui Michael Jackson. Ba mai mult, tânărul l-a însoţit pe Michael de nenumărate ori în apariţiile lui publice şi se declara a fi cel mai bun prieten al artistului.

Zvonurile cum că Omer ar fi singurul copil biologic al starului au apărut încă de pe vremea când se afişau împreună, dat fiind faptul că acesta seamănă izbitor cu Michael Jackson, dar şi că are talent muzical, moştenindu-i, parcă, abilităţile vocale.

Michael îl îmbrăca pe Omer ca pe el

În multe dintre apariţiile publice comune, Omer apărea îmbrăcat ca megastarul. Michael Jackson i-ar fi cerut să îmbrace unele dintre cele mai iconice outfituri, pentru a reprezenta versiunea lui mini. De aici ar fi apărut multe zvonuri privind legătura dintre ei.

În video-uri, Omer i se adresa cu ”tată” lui Michael Jackson

Pe lângă asemănarea fizică izbitoare, care deja dădea de bănuit, faptul că Omer putea fi auzit pe diverse filmări spunându-i „tată” lui MJ, a alimentat şi mai mult zvonurile. E drept, Michael Jackson le cerea tuturor copiilor să i se adreseze cu ”tată”. Unii o făceau, alţii nu.

Dezminte că e copilul biologic al lui Michael Jackson

În ciuda atâtor evidenţe, Omer Bhatti a declarat, în 2009, că nu este copilul megastarului, ci cel mai bun prieten al lui: ”Michael nu este tatăl meu. Eram doar foarte, foarte apropiaţi. A fost cel mai bun prieten al meu. (...) Michael obişnuia să spună că eram ca un fiu pentru el. Dar părinţii mei adevăraţi sunt în Norvegia. Motivul pentru care am stat cu familia Jackson la memorialul din Los Angeles este pentru că eram prietenul cel mai bun al lui Michael, nu pentru că sunt fiul lui”, spunea el, după moartea celui care i-a fost protector.

Tatăl lui Michael Jackson confirmă că Omer este nepotul lui, seamănă prea mult cu MJ

În ciuda declaraţiei vehemente a lui Omer, Joe Jackson dă în vileag adevărata lui legătură cu Michael Jackson. ”Arată că un Jackson, se comportă că un Jackson şi e în stare să danseze ca un Jackson. Băiatul ăsta este un dansator fantastic – de fapt, chiar predă dansul”, a declarat Joe Jackson, care ar fi admis, unor prieteni de-ai lui, şi că Omer este rezultatul unei ”aventuri de-o noapte” dintre Michael Jackson şi Pia Bhatti.

Omer este cântăreţ

Omer Bhatti, presupusul singur fiu biologic al superstarului, are acum 33 de ani şi este de profesie cântăreţ. El locuieşte în Drammen, Norvegia, alături de părinţii lui, Pia şi Riz Bhatti, ambii foşti angajaţi ai lui Michael Jackson. A semnat cu casa de discuri Universal Music Group, iar pe lista albumelor scoase se numără „See the light”, ”All around the world” şi ”Life is a movie”.

Omer ţine legătura cu Prince, Paris şi Blanket

A crescut cu ei, printre ei, simţindu-se ca un ”frate” pentru ei. Chiar şi după moartea megastarului, Omer a păstrat legătura cu cei trei vlăstari Jackson. El apare, adesea, pe reţelele de socializare, alături de Prince, Paris ori ”Bigi”.