News

Detalii neştiute din tinereţea legendarei Sophia Loren. Diva nu se epila niciodată la subraţ

Detalii neştiute din tinereţea legendarei Sophia Loren. Diva nu se epila niciodată la subraţ
camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În ultimii ani, multe vedete de la Hollywood au ales să-şi lase părul din zona axilă să crească, ca parte a mişcării feministe. Sophia Loren făcea acest lucru pe covorul roşu din anii '50, însă. Şi o făcea cu o naturaleţe care-i determina pe oameni să nu observe câtuşi de puţin acest detaliu, fiind fermecaţi în continuare de strălucirea ei.  

Numeroase vedete de la Hollywood au îmbrăţişat de-a lungul timpului trendul feminist de a-şi lăsa părul să crească în voie pe corp. De la Julia Roberts până la Madonna, Miley Cyrus sau Britney Spears, multe staruri au etalat părul din zona axilă pe covorul roşu, într-un elan de a susţine naturaleţea. 

Legendara actriţă Sophia Loren, deţinătoare a unui premiu Oscar şi a unei frumuseţi ieşite din comun, făcea acest lucru cu mult înainte să devină o modă. Numeroase fotografii din tinereţea acesteia o înfăţişează în diverse contexte, de la ieşiri la plajă până la apariţii pe covorul roşu, cu păr în zona axilă. 

Sophia Loren în tinereţe

Fantastic este faptul că puţini au reţinut acest lucru, altfel sursă bună pentru discuţii răutăcioase în pauze de ţigară. Explicaţia este foarte simplă: vedeta etala cu atâta naturaleţe zona neepilată, încât nimeni nu mai observa amănuntul, destul de controversat şi azi. În plus, frumuseţea acesteia făcea ca orice alt detaliu să pară lipsit de importanţă. 

La 86 de ani, Sophia Loren continuă nu doar să uimească prin frumuseţea bine conservată, dar şi prin vitalitate. În toamna anului trecut, diva Italiei a revenit pe mare ecran, pentru a juca în filmul ”Life Ahead”, regizat chiar de fiul ei, Edoardo Ponti.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările