News

Detalii picante despre relaţia foarte apropiată dintre Prinţesa Diana şi George Michael. Era foarte atrasă de el

Detalii picante despre relaţia foarte apropiată dintre Prinţesa Diana şi George Michael. Era foarte atrasă de el

LONDON, UNITED KINGDOM - DECEMBER 01: Princess Diana Talking To Pop Singers George Michael, Kd Lang And Mick Hucknall At The World Aids Day Annual "concert Of Hope" At Wembley Arena To Raise Funds For The Charity Crusaid On 1st December 1993 (Photo by TIM GRAHAM/Getty Images)

Niciunul dintre ei nu mai este în viaţă, căci Prinţesa Inimilor, Diana, a decedat într-un tragic accident de maşină la Paris, pe 31 august 1997, iar îndrăgitul cântăreţ englez a părăsit lumea celor vii în 2016, chiar de Crăciun.

Chiar şi în lipsa lor, detalii despre o relaţie apropiată între Prinţesa Diana şi George Michal au ieşit la iveală odată cu lansarea unei cărţi biografice. Conform DailyMail, George Michael a făcut dezvăluiri picante despre relaţia sa cu mama Prinţului William şi a Prinţului Harry, cei doi devenind mai mult decât prieteni apropiaţi în timp ce Lady Di era încă măritată cu Prinţul Charles. Aceste dezvăluiri par să zguduie presa britanică pentru că în această nouă biografie, Michael mărturisea că Diana era "foarte atrasă" de el.

Regretatul cântăreţ pop a întâlnit-o pe Lady Di în 1989 în culisele unui Concert de Ziua Mondială a SIDA desfăşurat pe Wembley Arena, ca mai târziu să devină unul dintre cei mai apropiaţi condifenţi ai Prinţesei de Wales. Se pare că cei doi aveau parte de întâlniri private şi vorbeau ore în şir la telefon. Ba mai mult, Diana îi făcea destăinuiri lui Michael legate de un un posibil divorţ de Charles, pe atunci cei doi încă erau căsătoriţi. Într-o înregistrare telefonică Diana mărturisea detaliile divorţului de Charles, spunând că trebuie să scape de  "regele neiubitor cu orice preţ". Aceasta înregistrare i-a fost înmănată de către George unui prieten apropiat, Andros Georgiou, înregistrare în care Lady Di îşi exprima nefericirea în căsătoria ei cu Charles.

Pe atunci încă era căsătorită cu Prinţul Charles.

"Ea, la fel ca o mulţime de alte femei, era atrasă de mine şi de viaţa mea. Ele vedeau ceva care nu era ameninţător. Au fost anumite lucruri care s-au întâmplat şi care m-au făcut să văd foarte clar că ea era atrasă de mine. Nu există niciun dubiu în această privinţă", spunea Michael într-un interviu în 2009, referindu-se la Prinţesa Diana.

Aceste detalii picante despre relaţia Prinţesei Diana cu George Michael ies la iveală în noua carte biografică a lui David Nolan, „George Michael: Freedom: The Ultimate Tribute. 1963-2016”.

Întâlnirea cu George Michael.

Deşi prietenia lor nu era una secretă, se pare că aici era vorba de mai mult decât o simplă legătură între doi amici. Întrebat dacă s-ar fi gândit vreodată să se culce cu Diana, Michael a declarat pentru Huffington Post: "Ştiam că ar fi fost un lucru dezastruos." De asemenea, Michael a recunoscut  că a avut tendinţa de a se "feri" să o întâlnească pentru că era îngrijorat că ar putea fi considerat ca fiind "intruziv". Cu toate acestea, conform prietenilor, Michael ar fi sunat-o într-o noapte în 1996 pe Prinţesa Diana pentru a-i ura la mulţi ani de ziua ei de naştere, după ce fumase marijuana.

Prietenia dintre Geroge Michale şi Prinţesa Diana a fost una foarte strânsă.

Prinţesa obişnuia să-l invite pe Michael la Palatul Kensington şi se spune chiar că ea i-a fi dezvăluit sentimentele sale. În cartea biografică, Georgiou este citat făcând mărturii cu privire la relaţia dintre Michael şi Diana: "El a spus că au fost câteva momente de atingere a braţelor şi îmbrăţişările de salut şi de la revedere. George mi-a spus: < Nimic nu s-a întâmplat, dar s-ar fi putut întâmpla. Dacă n-aş fi fost gay, aş fi făcut-o.>"

 Foto: Getty Images, Arhiva OK!

Modifică Setările