Royal Babies

Detaliul ascuns din poza oficială de la botezul micului Archie! Ceasul de pe perete dezvăluie un mare secret

Detaliul ascuns din poza oficială de la botezul micului Archie! Ceasul de pe perete dezvăluie un mare secret camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Botezul micuţului Archie Harrison, primul urmaş al Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle a fost un eveniment intim, pe care familia regală a dorit să-l ţină cât mai departe de ochii curioşilor.

Chiar dacă la ceremonia care a avut loc capela de la Windsor Castle au participat doar 25 de persoane, iar detaliile despre botez nu au fost dezvăluite, iată că fotografia oficială de la botezul micului Archie a dezvăluit un mare secret.

Potrivit celor de la Hello Magazine, familia regală nu a luat în calcul faptul că în poza oficială apare şi un ceas, astfel că toată lumea poate afla ora la care a avut loc botezul. Sursa citată notează că botezul micului Archie ar fi avut loc în jurul orei locale 11.00, deoarece ceasul de pe perete care apare în fotografia oficială arată ora 11.55 şi este bine ştiut faptul că această fotografie este realizată la puţin timp după botez.

Modifică Setările