News

Detaliul inedit din ţinuta lui Amal purtată la cina romantică cu George Clooney

Detaliul inedit din ţinuta lui Amal purtată la cina romantică cu George Clooney

Dacă înainte de venirea pe lume a gemenilor mai exista vreo îndoială cu privire la iubirea dintre ei, acum a fost spulberată! Soţii Clooney sunt mai îndrăgostiţi ca oricând şi de fiecare dată când apar în public demonstrează că n-au ochi decât unul pentru celălalt. S-au sărutat şi ţinut în braţe toată noaptea Şi-au lăsat din nou gemenii în grija bonelor şi-au ales să ia cina în oraş, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Paparazzi i-au surprins în tot acest timp, obţinând cadre inedite în care Amal şi George se sorb din priviri.

Căsătoriţi de trei ani, Amal şi George fac un cuplu de-a dreptul simpatic, în care iubirea este cuvântul de ordine. Au demonstrat asta chiar şi la cea mai recentă ieşire a lor în public, adică cea de aseară, în care s-au sorbit din priviri, s-au sărutat şi îmbrăţişat, fără nicio barieră.

Ţinuta aleasă a pus în evidenţă un detaliu inedit

Cât despre ţinutele alese, Amal a fost cea care a impresionat prin alegerea vestimentară, deşi nici George nu a fost mai prejos. Celebra avocată a ales pentru această ieşire o ţinută de vară, vaporoasă, dar foarte şic, compusă dintr-o pereche de pantaloni palazzo, semnaţi de Rosie Assoulin, al căror preţ e de 1000 de lire, şi un top vişiniu, superb, care i-a pus în evidenţă bustul mărit odată cu venirea pe lume a gemenilor. Acel top a fost, de altfel, un detaliu aparte al ţinutei, dând o notă deosebită apariţiei sale.

Amintim că Amal şi George Clooney s-au căsătorit în 2014, iar în prezent sunt părinţii gemenilor Alexander şi Ella, veniţi pe lume la începutul lunii iunie, anul acesta.

foto: captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările