News

Detectivul din serialul ''Hunter'' se topeşte pe picioare. Fred Dryer are 73 de ani

Detectivul din serialul ''Hunter'' se topeşte pe picioare. Fred Dryer are 73 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Erau iubiţi pentru investigaţiile pe care le făceau şi pentru farmecul pe care îl afişau. De la mijlocul anilor 80 până la începutul anilor 90, seria Hunter, cu detectivii Rick Hunter (Fred Dryer) şi Dee Dee McCall (Stepfanie Kramer ) a fost un mare succes la nivel mondial. Deşi toată lumea îi voia împreună, cei doi s-au limitat la o relaţie profesională.  

Cu o înălţime de aproape 2 metri, Fred s-a impus timp de 14 ani în fotbalul american, apoi a început să joace. Deşi a apărut în multe producţii, rolul care i s-a potrivit mănuşă a fost cel al poliţistului Rick Hunter.
Fred Dryer nu avea o frumuseţe clasică, dar umorul său irezistibil şi felul în care îşi proteja partenera l-au propulsat în sufletul multora dintre noi. Astăzi, la 73 de ani, faimosul actor are acelaşi zâmbet fermecător, dar cu totul alte trasături.Actorul a fost căsătorit timp de cinci ani cu Tracy Vaccaro, care cocheta cu modelingul şi actoria şi a bifat câteva apariţii în Playboy. Mariajul s-a destrămat din cauza orelor pe care Fred le petrecere pe platoul de filmare pentru Hunter. Cei doi au o fiică, Caitlin Nell Dryer, care astăzi are 35 de ani. După divorţ, Tracy s-a mutat la Las Vegas cu Caitlin şi s-a recăsătorit.

.