Vedete

Devon Windsor, unul dintre Îngerii Victoria's Secret, s-a căsătorit în St. Barts FOTO

Devon Windsor, unul dintre Îngerii Victoria's Secret, s-a căsătorit în St. Barts FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Frumoasa blondă a visat să aibă o nuntă complet albă, undeva în apropierea plajei.

Weekendul trecut, Devon Windsor (25) a avut parte de nunta visurilor ei. Ea şi alesul inimii sale, Johnny 'Dex' Barbar, s-au căsătorit în St. Barts, în cadrul unei ceremonii all white. Nu doar mirii au fost îmbrăcaţi în alb, ci şi părinţii şi domnişoara de onoare a miresei, iar buchetul şi aranjamentul floral au fost realizate din flori albe.

Pentru ceremonia religioasă, Devon a ales o rochie clasică din dantelă, pe umeri, cu transparenţe evidente spre partea de jos şi un voal lung, o creaţie a designerului Zuhair Murad.

La rândul său, mirele a fost deosebit de elegant, purtând un costum alb şi o cămaşă albă prinsă într-un nasture-bijuterie - ceea ce a înlocuit cu mult rafinament o cravată sau un papion.

Devon Windsor şi Johnny Barbar s-au logodit anul trecut în vară într-o locaţie îndepărtată din Bahamas - unde Îngerul Victoria's Secret credea că merge pentru un pictorial de modă. Când, însă, avionul a zburat deasupra plajei private, ceea ce „îngeraşul” VS a văzut, nu a fost o şedinţă foto, ci cuvintele ”Căsătoreşte-te cu mine”, scrise pe nisip.

„Atunci când crezi că zbori către o şedinţă foto şi când te uiţi jos vezi asta…aceasta a fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi abia aştept să mă căsătoresc cu cea mai tare persoană din tot universul. Sunt cea mai norocoasă femeie din lume!”, a scris Devin pe social media.