Fashion

Dezbrăcate pe covorul roşu: 7 vedete fără lenjerie intimă la petrecerile de după Oscar

de admin

Dacă pe covorul roşu al celui mai prestigios eveniment din lumea showbizului internaţional, gala decernării Oscarurilor, am admirat încontinuu apariţiile răvăşitoare ale vedetelor, la petrecerea anuală de după, organizată de Vanity Fair, lucrurile s-au schimbat radical. La fel şi ţinutele acestora, care au trecut de la eleganţă şi rafinament la lipsă de bun gust şi mult curaj!

Cele mai frumoase femei din lumea divertismentului, de la cele din lumea filmului, a muzicii, până la cele chiar şi din industria modei, au preferat să apară mai degrabă dezbrăcate pe covorul roşu, la petrecere, cu toate formele lor seducătoare la vedere. Dar ce-i prea mult strică...

Irina Shayk

Cea mai dezbrăcată vedetă la eveniment a fost fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, a cărei rochie nu a fost chiar rochie, ci doar un obiect vestimentar de budoar. Spre deosebire de artista Rita Ora, care a optat pentru dungi care să îi mai acopere părţile intime, Irina a ales bulinuţe. Noroc de ele!

Rita Ora

Spre deosebire de rochia elegantă de Oscar pe care a purtat-o la gală, acum a dat-o în bară teribil. Rochia transparentă neagră

Gigi Hadid

Modelul de 19 a ales să fie şi ea în trendul vedetelor mai mari şi a purtat o rochie neagră cu multe tăieturi transparente, lăsând mai nimic imaginaţiei privitorului. Şi ar fi mers foarte bine o culoare a ţinutei, nu tot clasicul negru, pe care aproape toate celebrităţile prezente l-au preferat.

Jennifer Lopez

Iată o excepţie de la regula negrului, dar nu şi de la cea a apariţiilor riscante, foarte provocatoare. Rochia purtată este superbă, însă avem impresia că pare că se chinuie să arate foarte mult.

Lady Gaga

Când credeam că am dat de o vedetă care să poarte ceva decent, iată că ne-am înşelat: artista a trecut de la rochia albă purtată la gală la o rochie neagră cu trenă, dintr-un material lucios, dar transparent. Astfel, ca în cazul multora, am putut admira mai degrabă chiloţii decât rochiile.

Lily Collins

Actriţa de 25 de ani a ales alt timp de "dezbrăcare": o rochie neagră elegantă, transparentă, cu vedere spre piesele de lenjerie intimă, dar fără a cădea în penibilul situaţiei.

Malin Akerman

Şi blonda a încercat prea mult să impresioneze, dar din păcate, abordarea sa a fost plictisitoare. La fel ca celelalte frumuseţi prezente la petrecere, găsim aceeaşi rochie neagră, aceeaşi transparenţă şi acelaşi tip de lenjerie intimă cu totul la vedere. Păcat.

FOTO GETTY

Modifică Setările