News

Dezbrăcatu': "Am aceeaşi ţinută de 12 ani încoace şi e creată de Cătălin Botezatu" VIDEO

Dezbrăcatu': "Am aceeaşi ţinută de 12 ani încoace şi e creată de Cătălin Botezatu" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Legendarul personaj de la Cronica Cârcotaşilor a fost inventat ca o replică parodică la adresa lui Cătălin Botezatu. Dar, ce să vezi, chiar acesta i-a creat costumaţia!

Mulţi s-au gândit probabil că pe creatorul de mod[ Cătălin Botezatu îl supără aluzia făcută de Codruţ Kegheş prin personajul creat pentru Cronica Cârcotaşilor, Dezbrăcatu', menit să-l parodieze. Dar iată că designerul vestimentar chiar s-a implicat în crearea acestui personaj devenit o marcă a Cârcotaşilor de la Prima TV.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Codruţ Kegheş, în cadrul unui mini-interviu acordat Danei Săvuică.

"Ţinuta asta o am de 12 ani la fel. Mă îmbrac cu ea mereu. Mi-a creat-o Cătălin Botezatu. Îi transmit sănătate, pe calea asta... La anul, face m 20 de ani de Cronica Cârcotaşilor", a spus Dezbrăcatu' în cadrul galei E! People's Choice Awards de la Bucureşti.

Ba mai mult, ieri celebrul cârcotaş a postat o fotografie realizată împreună cu Cătălin Botezatu, alături de care a scris: "În 2020 împlinim 20 de ani de prietenie!🥂".

Iată ce ne-a mai spus Codruţ Kegheş:

Modifică Setările