Gossip

Dezvăluire-bombă! Două femei din familia Trump au avut aventuri cu agenţii de securitate de la Casa Albă

Dezvăluire-bombă! Două femei din familia Trump au avut aventuri cu agenţii de securitate de la Casa Albă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

O nouă carte de dezvăluiri zguduie armonia de-abia instalată în familia Trump.

Este vorba despre un volum scris de un reporter la publicaţia The Washington Post, denumit Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service, în care se pretinde că doi membri ai familiei Trump au fost periculos şi nepotrivit de apropiaţi de agenţi din echipa lor de securitate.

Chiar dacă primul gând ne duce către fosta Primă-Doamnă Melania Trump, unul dintre numele dezvăluit în acea carte este cel al fiicei celei mici a preşedintelui american Donald Trump, Tiffany, provenită din mariajul cu Marla Maples şi actualmente logodită.

Autorul cărţii susţine că Tiffany începuse să aibă o legătură prea strânsă cu agentul ei de securitate, cu care petrecea neobişnuit de mult timp singură. O şi înţelegem pe aceasta, având în vedere că bărbatul care îi asigura protecţia se spune că era chipeş, înalt şi brunet. Ei bine, chiar dacă ambii au negat c-ar fi ceva nepotrivit între ei, agentul a fost schimbat şi i s-a alocat o altă persoană căreia să-i asigure protecţia.

Evident că purtătorul de cuvânt al familiei Trump a negat această informaţie apărută în carte, clasificând-o drept bârfă.

Cealaltă femeie din familia Trump care a avut o legătură cu un agent al serviciilor secrete este fosta soţie a lui Donald Trump Jr, Vanessa. Aceasta ar fi început relaţia cu agentul ei de securitate după divorţul ei din 2018 de fiul cel mare al preşedintelui, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani.

Comentarii

Modifică Setările