Royals

Dezvăluire explozivă! Cum a jignit-o Prinţul William pe aleasa lui Harry, Meghan Markle?

Dezvăluire explozivă! Cum a jignit-o Prinţul William pe aleasa lui Harry, Meghan Markle? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Acum că noua lor biografie, Finding Freedom, este pe piaţă, publicul poate afla detalii picante din culisele vieţii la palat.

Unele spuse din punctul de vedere al foştilor Duci de Sussex, căci această carte este scrisă de jurnalişti apropiaţi lui Harry şi lui Meghan.

Pe lângă numeroasele episoade din scurta lor viaţă la palatul regal, îl aflăm, din aceste pagini, şi pe cel legat de sursa răcelii dintre Prinţii Harry şi William, care a avut loc în 2017. Ei bine, Harry s-a simţit jignit atunci când fratele lui i-a spus următoarele, după ce a aflat că mezinul se vede cu Meghan Markle: Ia-ţi cât timp ai nevoie pentru a o cunoaşte pe fata asta!

Ei bine, Harry a considerat particula fata asta o jignire la adresa actriţei americane, ca şi cum William ar fi privit-o de sus pe aleasa lui.

William l-a mai sfătuit pe Harry să nu se grăbească să se căsătorească cu Meghan, atunci când şi-a dat seama că roşcovanul este topit după frumoasa americancă.

William i-a spus aceste lucruri pentru că era îngrijorat pentru el, însă Harry s-a simţit ofensat din cauză că fratele lui îl trata ca şi cum ar fi imatur. În plus, Harry a citit snobismul din cuvintele lui William şi a fost furios, susţine o sursă citată în această biografie.

Îngrijorarea lui William a venit şi pe fondul faptului că fratele lui mai mic începuse deja să se distanţeze de mulţi dintre prietenii lui vechi, tocmai pentru că aceştia nu erau de acord cu noua lui relaţie.

Comentarii