Meghan & Harry

Dezvăluire: povestea de dragoste a lui Meghan şi a lui Harry a început după ce actriţa a dat follow unui cont bizar de Instagram

Dezvăluire: povestea de dragoste a lui Meghan şi a lui Harry a început după ce actriţa a dat follow unui cont bizar de Instagram camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Instagramul aduce oamenii împreună.

Şi de foarte multe ori pe această platformă debutează chiar şi poveşti celebre de dragoste. A fost cazul Ducilor de Sussex, care şi-au încrucişat destinele pe această platformă, după ce Meghan a început să urmărească un cont cu un nume cel puţin ciudat. Conform biografiei neautorizate Finding Freedom, acest cont bizar îi aparţinea chiar Prinţului Harry, care folosea Instagramul, dar neoficial, cu pseudonimul SpikeyMau5.

Fără o fotografie tipică de profil, nimeni n-ar fi băgat în seamă acest cont privat, care-i aparţinea, însă, chiar lui Harry. Autorii biografiei menţionate mai sus susţin că prinţul a ales acest nume neobişnuit pentru contul lui ascuns deoarece era un mare fan al muzicii house şi a creat pseudonimul folosind o parte din numele unuia dintre DJ-ii săi preferaţi, DeadMau5.

Cât despre Spikey sau Spike, acesta era un nume de cod folosit în ceea ce-l priveşte pe prinţ, în special de către ofiţerii Scotland Yard. Înainte ca o prietenă comună să-i aducă împreună faţă în faţă, cei doi s-au verificat pe Instagram, începând să se urmărească reciproc. Iar după prima lor întâlnire în Londra, Meghan a postat pe fostul ei cont public de Instagram o poză cu o bomboană în formă de inimă şi inscripţionată cu îndemnul Kiss Me, alături de mesajul #Lovehearts in London.

Mulţi n-au înţeles atunci despre ce este vorba, dar pentru Harry mesajul a fost cât se poate de clar...

Comentarii

Modifică Setările