Royals

Dezvăluire-şoc! William e vinovat pentru exilului Prinţului Harry şi-al lui Meghan Markle

Dezvăluire-şoc! William e vinovat pentru exilului Prinţului Harry şi-al lui Meghan Markle camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Noua biografie regală Finding Freedom, scrisă de autori apropiaţi foştilor Duci de Sussex, încearcă să facă lumină asupra plecării celor doi de la palat.

Şi una dintre multele informaţii interesante pe care le aflăm despre Harry şi Meghan este că exilul lor a fost grăbit de felul în care s-au purtat cu ei apropiaţi şi angajţi de-ai Prinţului William. 

Conform celor specificate în carte, Harry avea impresia că cei din echipa fratelui său au avut grijă să-l facă pe acesta să arate bine în public, chiar dacă, pentru asta, avea de suferit celălalt fiu al Dianei.

Sursele citate in carte susţin şi că Harry şi Meghan erau oarecum invidioşi că William şi Kate sunt puşi într-o lumină bună şi primesc cele mai bune acţiuni regale. Acest lucru le-a dat de înţeles că nu se bucură de graţiile membrilor familiei regale.

Cu o singură excepţie, Prinţul Charles, care a plăcut-o foarte mult pe aleasa fiului său pentru că era frumoasă şi sigură pe ea. Ori, lui Charles, tocmai asta îi place la o femeie: să aibă un caracter puternic.

În ceea ce o priveşte pe nora sa, şi Meghan s-a ataşat mult de Prinţul Charles, considerându-l pe acesta un al doilea tată.

Comentarii