News

Dezvăluire şocantă! Mel B a încercat să se sinucidă într-un mod brutal

Dezvăluire şocantă! Mel B a încercat să se sinucidă într-un mod brutal camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Viaţa celebrei cântăreţe pare a fi un scenariu de film: violenţă, viol, certuri, infidelităţi, dependenţă de sex şi tentative de suicid.

Mel B a mărturisit în cartea ”Brutally Honest”, care urmează să fie publicată, că în decembrie 2014 a încercat să se sinucidă înghiţând 200 de aspirine. Ea îşi aminteşte că pe 11, în respectiva lună, se întorsese de la o cină cu pe atunci – soţul ei, Stephen Belafonte, şi că a încercat să pună punct vieţii sale.

Jurata X Factor povesteşte că acela a fost momentul în care s-a simţit doborâtă: ”Mă simţeam urâtă şi detestată de omul care, cândva, îmi promisese că mă va iubi şi respecta, soţul şi managerul meu Stephen. Un om care după zece ani de mariaj avea un stoc de înregistrări porno care – după cum amândoi ştiam – ar fi putut încheia cariera mea şi distruge familia”.

Mel B îşi aminteşte, însă, că imediat cum a înghiţit pastilele şi-a dat seama că a făcut o greşeală. ”Sinuciderea nu e răspunsul. Trebuia să fac cumva ca viaţa mea să conteze. Trebuia să merg la spital”, scrie ea în carte. Ulterior, ea povesteşte că s-a lovit de o uşă, fapt care i-a lăsat urme vizibile pe faţă şi umeri, pentru a se salva.

Imediat după ce a leşinat şi şi-a pierdut conştiinţa, Mel B a fost transportată la spital. Acolo, fiica sa cea mare, Phoenix Chi, nu a plecat de la căptăiul ei. ”Era furioasă”, menţionează cântăreaţa despre atitudinea fiicei sale, care a vegheat-o pe patul de spital. La trei zile de la acest incident, Mel. B apărea la X Factor acoperită de vânătăi, lucru care a creat isterie în presa internaţională.