Vedete

Dezvăluiri incredibile: „Copiii lui Trump sunt dezgustători şi proşti!“

Dezvăluiri incredibile: „Copiii lui Trump sunt dezgustători şi proşti!“

Asta crede fostul soţ al Ivanei Trump, italianul Rossano Rubicondi, care nu s-a ferit deloc să folosească cele mai grele cuvinte la adresa copiilor Ivanei cu preşedintele Americii

Aceasta a fost reacţia lui Rossano după ce Ivana, în vârstă de 70 de ani, l-a părăsit din nou săptămâna trecută - după o casătorie de doar un an, între 2008 şi 2009, urmată de un divorţ şi o împăcare. Contactat de presă, bărbatul de 47 de ani a declarat că o respectă pe femeia de afaceri, dar că pe parcursul relaţiei lui cu Ivana a avut mai multe certuri cu copiii ei. "Când vine vorba despre restul familiei ei, nu sunt un mare fan. S-au purtat foarte urât cu mine. Pe mine nu mă interesează ce fac mama şi tatăl lor, orice ar face sau ar fi, nu le permit să-mi vorbească aşa...", a declarat Rossano, mai mic cu 23 de ani decât Ivana. O diferenţă care le-a displăcut întotdeauna copiiilor Trump, motiv pentru care au refuzat să-l accepte în familia lor, considerându-l doar un gigolo avid după banii Ivanei.

"Eu nu m-am atins de niciun dolar din averea lor", s-a apărat Rossano, respingând aceste acuzaţii. Oamenilor ăstora nu le pasă decât de bani. Nu au suflet. Sunt nişte gunoaie!. Donald Jr. e un idiot. Un nemernic! Să scrieţi asta cu litere mari: Un nemernic! Copiii lui Trump sunt nimeni. Sunt dezgustători. Suntz atât de proşti... Poate mai puţin Ivanka. Nişte nenorociţi. Înainte să îndrăznească să spună ceva despre mine, îi voi spăla la gură cu săpun. Sunt o ruşine pentru rasa umană!"

Ivana şi Rossano s-au căsători în 2008, nunta de lux costând 3 milioane de euro. După divorţ şi împăcare, a urmat o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, dar anul trecut, când au participat la ediţia italiană a Dancing With The Stars, părea că totul e lapte şi miere între ei. Ei bine, anul acesta n-a mai fost asa. Iar Ivana a declarat: "Sunt din nou singură şi pot face ce vreau cu cine vreau!".